Witalabostäder
Huvudmeny
Lyssna

Användning av kakor

Vår webbplats använder så kallade kakor eller cookies som de heter på engelska. Kakor är små textfiler som lagras på besökarens dator för att webbsidan ska kunna presentera information på olika sätt för olika användare och enheter. En modern webbplats kräver att kakor är aktiverad för att fungera korrekt.

Vi använder kakor för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och anpassningar på webbplatsen. Vi registrerar också generell besöksstatistik med hjälp av kakor, men ingen statistik kan spåras till en unik användare. Ingen personlig information, som e-post eller namn, sparas om besökaren.

En fördel med kakor är att de hjälper webbplatsen att minnas när olika besökare varit på sidan. Informationen kan användas för att ge besökaren tips om ny relevant information, spara lösenord eller på annat sätt underlätta.

Vi har valt att inte be användarna om samtycke utan förutsätter att besökare som inte samtycker till användning av kakor stänger av den funktionen i sin webbläsare. Det kan du göra i inställningarna för webbläsaren. Vissa funktioner på webbplatsen kan tyvärr sluta att fungera om kakor stängs av.

Ett alternativ till att stänga av kakor kan vara att besöka webbplatsen i ett inkognitofönster. Webbplatsen fungerar då normalt men all historik och alla kakor raderas från datorn när du stänger fönstret.

Du kan läsa mer om kakor på Post och telestyrelsens webbplats Länk till annan webbplats..

Senast uppdaterad

Navigera vidare

Witalabostäder AB

Besöksadress: Stålvägen 9 A, Vetlanda

Postadress: 574 80 Vetlanda

Bobutiken: 0383-966 00
Jourtelefon: 010-470 51 84
E-post: info@witalabostader.se