Witalabostäder
Huvudmeny
Lyssna

Om webbplatsen

Witalabostäders webbplats ska ge bra information och underlätta kommunikationen mellan dig som hyresgäst och oss som hyresvärd. Här finns bland annat information om våra rutiner, regler, felmeddelanden och driftmeddelanden.

Sidorna är utformade på ett konsekvent sätt och följer Vetlanda kommunes grafiska profil samt övriga riktlinjer som underlättar för besökaren att använda webbplatsen och känna förtroende för den.

Upphovsrätt

Vår webbplats innehåller bilder som är upphovsrättsligt skyddade och de får alltså inte användas utan tillstånd från oss. Användningen av Vetlanda kommuns vapen är reglerat av kommunstyrelsen och får bara användas av kommunen, dess förvaltningar och bolag. Det är inte tillåtet att ladda hem kommunvapnet och använda det i kommersiella sammanhang.

Ansvarsförklaring

Witalabostäder använder i stor utsträckning Internet som kommunikationskanal via witalabostader.se och facebook.com/witalabostader Länk till annan webbplats.. Vi eftersträvar korrekthet och aktualitet i vår information. Vi strävar också efter att så långt som möjligt undvika tekniska störningar. Fel som uppstår på vår webbplats, exempelvis felstavningar och tekniska avbrott åtgärdar vi så fort som möjligt.

Witalabostäder ansvarar inte för material som otillbörligen blivit ändrat eller förvanskat på vår webbplats. Information är ibland en länk till externa webbplatser för vilka Witalabostäder frånsäger sig allt ansvar. Alla länkar till denna webbplats ska gå till witalabostader.se

Webbläsare

Witalabostäders webbplats fungerar bäst i moderna webbläsare. Det är till exempel de senaste versionerna av Firefox eller Google Chrome.

Dina synpunkter är välkomna

Vi arbetar löpande med att förbättra vår webbplats. Om du har synpunkter på webbplatsen kontakta gärna Bobutiken på e-postadress info@witalabostader.se och tala om vad du tycker.

Senast uppdaterad

Witalabostäder AB

Besöksadress: Stålvägen 9 A, Vetlanda

Postadress: 574 80 Vetlanda

Bobutiken: 0383-966 00
Jourtelefon: 010-470 51 84
E-post: info@witalabostader.se